Onze diensten

Specifieke dienstverlening

Zakenkantoor Bousson is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar,  en bankagent. Ons ervaren team staat voor u klaar om professioneel advies te geven inzake :

Verzekeringen

Doorlichting van uw verzekeringsportefeuille zodat uw gezin, uw bezittingen en uw vermogen correct beschermd zijn tegen allerlei risico’s.

Bent u zelfstandige ?  Ook voor u als bedrijfsleider en voor uw zaak geven wij verzekeringsadvies op maat.

Hiervoor kunnen wij rekenen op diverse gekende verzekeringsmaatschappijen, partners van onze zaak.

Dagelijks bankieren

Wij zorgen samen met AXA, voor uw dagelijks betalingscomfort. Niet enkel via de nieuwe kanalen zoals homebankieren en de App op uw smartphone, maar ook in ons kantoor 6 dagen op 7.

 Sparen en beleggen

 Wij adviseren u bij het beleggen van uw spaarcenten.

Samen  bepalen wij  uw beleggerprofiel en zoeken  met u naar de formule om uw spaargeld het beste rendement te geven volgens uw wensen.

 Vermogensplanning, successieplanning, zorgen voor later ? Praat er over met ons.  Een vrijbllijvend gesprek met onze specialisten van AXA kan veel van uw vragen of bekommernissen 

Lenen

 Plannen om te kopen, bouwen en verbouwen, vraag ons advies voor een financiering op maat.

Leasing

Wagenpark - 20 wagens.
U hebt eerder een klein wagenpark ? Via onze partner LeasePlan bieden wij u een eenvoudige en flexibele oplossing aan specifiek voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleinere KMO's.

 Wij houden steeds op vlak van verzekeringen, beleggingen en leningen het fiscaal voordeel in het oog.

Immo service

Plaatsbeschrijvingen :

U wil een huis/appartement huren of verhuren en wenst dat er genoteerd wordt in welke staat dit onroerend goed zich bevindt op dat eigenste ogenblik? U wil goede afspraken maken met uw huurders en duidelijk noteren hoe uw onroerend goed er momenteel uit ziet, in welke staat het zich bevindt en hoe u het terug wenst na verhuur zodat er achteraf geen discussies zouden optreden? Dan kan u bij ons steeds terecht voor een accurate en duidelijke plaatsbeschrijving. Deze kan achteraf in gevallen van discussie erg nuttig zijn.

Onze tarieven :

De tarieven (waarvan 50 % voor elke partij) : 

Studio

200 €

Appartement: tot 150 m²

275 €

Appartement + 150 m² en  Woning (halfopen of gesloten)

325 €

Woning (open bebouwing):

350 €

 Woningen boven de 250 m²  in regie aan 65 € per uur.